Töysä

Töysä on vireä maaseutukunta Etelä-Pohjanmaan Suomenselän alueella. Täällä lakeuden maisemat alkavat muuttua keskisuomalaisiksi järvi- ja metsämaisemiksi. Töysän murre kuuluu Etelä-Pohjanmaan murteisiin, mutta siinä on vaikutteista myös naapuri maakuntien murteista.

Töysä on luomupitäjä, sillä tuotamme luonnonmukaisesti viljeltyjä maataloustuotteita ja jatkojalosteita. Luomutuotanto, kierrätysbisnes ja puhdas luonto luovat pohjaa kestävälle kehitykselle. Paikkakunnan elinkeinoelämän myönteisen kehityksen ansiosta myös kunnan talous on voitu hoitaa vakaalle pohjalle. Töysään on turvallista ja edullista rakentaa.

Työn vastapainoksi haluamme tuottaa kuntalaisille mahdollisuudet myös virikkeelliseen vapaa-aikaan mieltymystesi mukaisten harrastusten parissa.

Maankuulu Tuurin kyläkauppa tarjoaa monipuolisia ostoselämyksiä koko perheelle. Suomen suurin kyläkauppa, Veljekset Keskinen Oy, sekä kuutisenkymmentä muuta yritystä ovat valmiina palvelemaan juuri Sinua.

Pienen kunnan etu on se, että voimme palvella Sinua yksilöllisesti! Meillä et juutu byrokratian rattaisiin. Haluamme turvata Sinulle Töysässä heti alusta lähtien hyvät edellytykset laadukkaaseen elämään!