Tanssi

Lastentanssi
Lasten tanssin tavoitteena on kehittää lasten kehon tuntemusta ja hallintaa, luovuutta, itsehallintaa ja vapautuneisuutta, positiivista minäkäsitystä, sosiaalisuutta ja toisten huomioonottamista.Alle kouluikäisten lastentanssilla pyritään luomaan valmius kouluikäisenä tapahtuvalle jatko-opiskelulle, baletin, nykytanssin ja kansantanssin opiskelulle. Sekä syys- että kevätlukukaudella valmistetaan pieni esitys yhdessä. Lasten tanssin voi aloittaa 4-vuotiaana

Balettikoulu
Tanssin perusopetuksessa kehitetään systemaattisesti lasten ja nuorten luovaa tanssillista kykyä. Keskeistä on liike, kehon hallinta, tilan hahmottaminen ja yhdessä toimiminen. Baletin opiskelun sisältönä on kulloisenkin kehitysasteen liikemateriaali, vartalon asennon, ketteryyden, tasapainon kehittäminen, tanssillisuuden kehittäminen ja baletin maailmaan tutustuminen.

Nykytanssi
Nykytanssin opetuksen sisältönä on rullauksia, heilahduksia, tason-vaihtoja, tanssisarjoja, kehon tuntemusta, hyppyjä, oman liikekielen etsimistä, venytyksiä, voimaharjoitteita ja ilmaisun etsimistä. Baletin ja nykytanssin esiintymiset ovat yhdessä lastentanssiryhmien kanssa syys- ja kevätlukukauden päätteeksi.

Showtanssi
Showtanssi sisältää eri tekniikoita jazzista ja nykytanssista MTV:n (music television / newstyle-hiphop) ja discoon. Kurssilla tanssitaan paljon ja opitaan perustaidot tanssiin. Sisältää paljon koordinaatioharjoituksia, tanssitekniikkaa ja rytmiikkaa (myös lihaharjoitukset & venyttely).

Street
Street-tanssissa käydään läpi eri katutanssilajeja kuten popping, locking, breaking, house ja hiphop. Tunnit koostuvat erilaisista rytmiharjoituksista, lämmittelyistä, tanssisarjoista, venytyksistä sekä oman tanssillisuuden löytämisestä.